Overtijd

Van 2 tot en met 5 april 2020 kunt u genieten van onze nieuwe voorstelling en zoals de titel al doet vermoeden speelt de tijd een grote rol in deze productie.

Poster OvertijdWe blijven bij Toon en Stien van ’t Moddergat die de varkens van de hand willen doen en met meerdere dorpsgenoten proberen zich om te scholen. Om erachter te komen hoe zij dit doen en welke hilarische acties hiervoor nodig zijn zult u met eigen ogen moeten gaan bekijken. Ons stokpaardje blijft ons geliefde Twentse dialect, terwijl bezoekers die het Twents niet onder de knie hebben het verhaal ook goed kunnen volgen. Humor is een belangrijk ingrediënt, verfrissende live muziek en een jonge showdansgroep voor het recept van een avond van vermaak en plezier.

Kaarten kunt u vanaf nu bestellen bij Schouwburg Hengelo:
donderdag 2 april,
vrijdag 3 april,
zaterdag 4 april,
zondag 5 april (matinee)

Please follow and like us: