Sponsorkliks

Lever een financiële bijdrage aan het Twents Theater!

Reserveer een restaurant of bestel online een pizza via o.a. Thuisbezorgd en het Twents Theater ontvangt geld in de clubkas. Via de categorieën boven in het menu kunt u tevens bij diverse webwinkels als Wehkamp, Bol.com, Coolblue, Booking.com, Expedia en Zalando bestellen. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar het Twents Theater. Het kost u niets extra!

Hoe werkt het?
Het is heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten ze op de bankrekening (in ons geval van het Twents Theater). Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com een commissie uit aan Sponsorkliks en profiteert het Twents Theater hier direct van!

Waarom SponsorKliks?
Sponsorkliks is al sinds 2011 actief en wordt door de hoge omzetten die zij leveren bij de meeste winkels in het hoogste commissiesegment geplaatst. Doordat duizenden verenigingen actief deelnemen kunnen ze zeer goede, en regelmatig exclusieve, commissie-afspraken maken met winkels. Door deze schaalvoordelen keert SponsorKliks de hoogste nettocommissie uit in de markt!

Probeer het zelf ook uit en geef financieel support aan het Twents Theater!

Bestellen via Sponsorkliks